Първоначално публикувано от cyberhill
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Грешка P1178 / P1177
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеКакто ти казвах веднъж... как да се довериш на сервиз...
Кажи ми кои параметри трябва да задам?
Да ходя ли да им вдигам скандал се питам....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Не мога да намеря такъв сензор...
И в unidiag-a няма ( явно аз не го намирам просто )
http://www.youtube.com/watch?v=KtRDDc8PtKM - това са данните от unidiag- air flow
Като чета из нета , май на 7000об/м трябва да е над 400кг/ч. Това ли е вярната стойност?
Ламбдата как е?Last edited by cyberhill; d.m.y г., 13:57.
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеНе мога да намеря такъв сензор...
И в unidiag-a няма ( явно аз не го намирам просто )
http://www.youtube.com/watch?v=KtRDDc8PtKM - това са данните от unidiag- air flow
Като чета из нета , май на 7000об/м трябва да е над 400кг/ч. Това ли е вярната стойност?
Ламбдата как е?
Не става така да се прави диагностика.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениепостоянно ме дропва....тъкмо почне да записва и край... утре пак ще ровичкам настройките да видим.
А просто не мога да намеря сензора който мери волтажа....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Няма такова.... . Пак ще търся на ред , ама първо отивам да правя панаири в сервиза в който ми сменяха дебитомера....
@spe4elist-а каза че 309 е за моята кола , както и в магазина в който се обаждах.
Т.е. онези в сервиза са ме метнали яко.... а и стария не ми върнаха ( аз съм си виновен за това де... от бързане... )
Comment
-
При 309 и при 180 дебитомер - абсолютна идентичност на данните. Единия достига до 420 , другия до 400кг/ч
В БОШ били заменили 309 с 180 , но все пак чакаме отговор от БОШ за грешката...
Общо взето дойдохме в изходно положение....
бтв... и стария ми върнаха....
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение...
В кой Бош става това?
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеПри 309 и при 180 дебитомер - абсолютна идентичност на данните. Единия достига до 420 , другия до 400кг/ч
Общо взето дойдохме в изходно положение....
бтв... и стария ми върнаха....
Незнам дали обясних ясно. Дано си ме разбрал.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Разбрах те перфектно. Много благодаря даже за обрзователния курс
Ми чакам да се обадят от сервиза , много сериозно приеха проблема....
Днес не ми се занимава вече , но утре ще търся волтажа в алфадиаг. Пък и другия дебитомер е при мен. Слагах и него , върви перфектно, но пък с него имах проблем със студения старт преди... абе въобще смотана работа.
Ако случайно някой знае как точно се казва тоя пуст сензор за волтажа в алфадиаг ще съм му много благодарен!
Comment
-
Добре бе,аз не разбрах,колата ти ЦФ2 или ЦФ3 е?????Защото ако колата ти е ЦФ2 определено твоят дебитомер е 019Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДобре бе,аз не разбрах,колата ти ЦФ2 или ЦФ3 е?????Защото ако колата ти е ЦФ2 определено твоят дебитомер е 019Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment